Queen B krijgt een Sir: zijn de namen van Beyoncés tweeling uitgelekt?

Rumi en Sir: zo zou volgens TMZ de onlangs geboren tweeling van Beyoncé en Jay-Z heten. De merkte op dat het bedrijf van het showbizzechtpaar de merknamen Rumi Carter en Sir Carter heeft laten vastleggen. Eerder al probeerde hetzelfde bedrijf de naam van Rumi en Sirs oudere zus Blue Ivy te registreren.

Foto: Kristopher Harris / CC BY 2.0
Foto: Kristopher Harris / CC BY 2.0

Naar de achtergrond van de namen blijft het gissen. Beyoncé en Jay-Z (echte naam Shawn Carter) hebben er uiteraard nog niets over naar buiten gebracht.

Rumi is een Japanse meisjesnaam die, afhankelijk van de schrijfwijze, ‘vasthouden, schoonheid’, ‘lapis lazuli, schoonheid’, ‘stroom, schoonheid’ of ‘stroom, water’ betekent. TMZ merkt op dat Rumi de naam is van een beroemde Perzische dichter en islamgeleerde uit de dertiende eeuw. Die verklaring lijkt me iets minder waarschijnlijk…

Sir klinkt nogal pretentieus, maar past natuurlijk goed bij de bijnaam van zijn moeder, Queen B. Bovendien kan het veel erger: Michael Jackson heeft Prince Michael II, Jermaine Jackson Jermajesty, Lil’ Kim Royal Reign, Kourtney Kardashion Reign en Kimye zelfs Saint.

Of Sir en Rumi, net als zus Blue Ivy, ook een tweede voornaam hebben is nog niet bekend, maar het zal haast wel. Welke namen zouden erbij passen?

🤞 Nieuwe blogs in je mail?

Volgen kan ook via Mastodon en RSS.