Namengenerator: Wat is jouw dubbele voornaam?

Ik heb mijn ochtend grotendeels besteed aan het voorbereiden van twee artikelen over dubbele voornaam. Maar… het ging me vervelen, ik raakte afgeleid en voor ik het wist had ik deze namengenerator in elkaar geknutseld. Tijdverspilling? Ik vind het resultaat eigenlijk wel leuk.

Foto: M Pincus / CC BY 2.0
Foto: M Pincus / CC BY 2.0

Bij elke voorletter krijg je een van de drie meest voorkomende dubbele voornamen met die letter (stand: 2014). Dus vul je naam in en zie wat ‘jouw’ dubbele voornaam is!

Wat is jouw dubbele naam? Laat een reactie achter!

[iframe src=”https://www.vernoeming.nl/iframe/dubbelenamen/” width=”100%”]

Zie ook:

Namengenerator: Wat is jouw kakkernaam?
Namengenerator: Wat is jouw gettonaam?

En voor de goede orde nog even dit:

  • Geen enkele dubbele meisjesnaam met O, Q of U en geen enkele dubbele jongensnaam met Q, U, V of X komt meer dan vier keer in Nederland voor. Omdat de bron van mijn gegevens, de Nederlandse Voornamenbank, bij zulke zeldzame namen geen exacte aantallen geeft, heb ik hier drie namen gekozen die enigszins representatief zijn.
  • Krijg je als man de naam Marie-Louise voorgeschoteld? Geen fout! Marie-Louise is onder Nederlandse mannen écht de meest voorkomende dubbele voornaam die met een M begint.
Gepubliceerd op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *