Britten gokken op James en Alexandra (en op Chardonnay, Psy en North)

Volgens Britse gokkers gaat de baby van prins William en zijn vrouw Kate James of Alexandra heten. Maar er zijn ook mensen die hun geld hebben ingezet op Chardonnay, Psy en… North.

Update – Het prinsje heet George Alexander Louis.

Foto: Carfax2 CC ASA 3.0 U
Foto: Carfax2 CC ASA 3.0 U

Populaire namen

Volgens wedkantoor Ladbrokes zijn deze 20 namen de grootste kanshebbers:

[table β€œ51” not found /]

Toen in december het nieuws van de zwangerschap bekend werd, gokte ik zelf op George of Victoria, twee namen die eerder door Britse vorsten zijn gedragen, maar momenteel in de directe familie niet voorkomen.

James serveerde ik toen af omdat het in 2007 geboren zoontje van Williams oom prins Edward al zo heet. Alexandra is een interessante mogelijkheid die ik toen niet heb genoemd. Het is de tweede voornaam van koningin Elizabeth II en de naam van de vrouw van koning Edward VII. Koningin Victoria heette voluit Alexandrina Victoria.

Vreemde namen

Het lijstje hierboven staat natuurlijk vol met veilige keuzes. Er zijn ook Britten die wat meer risico durven te nemen en hun geld inzetten op Chardonnay (naar een personage uit de tv-serie Footballers’ Wives), Psy (de Koreaanse zanger vanΒ Gangnam Style) of North (de veelbesproken dochter van Kanye West en Kim Kardashian).

Andere curieuze namen waarop is gewed zijn prins Rodney, prinses Tracy, prins Donald, prinses Britney en prins Elvis.

Wat denk jij?

Wat denk jij? Zie je liever James en Alexandra of Elvis en Britney? Of nog iets heel anders?

🀞 Nieuwe blogs in je mail?

Volgen kan ook via Mastodon en RSS.